Tweede talentherkenningstraining op 10 maart in Nijmegen

Wil jij vaker trainen en een betere basketballer worden? Spelen op landelijk niveau tegen sterke tegenstanders? Misschien is dan de United Academy iets voor jou! 

Na een succesvolle eerste training op 28 januari met meer dan 80 deelnemers, organiseren we in maart een tweede moment. Op zondag 10 maart van 09:00 – 10:30 uur is Sporthal de Horstacker het decor voor deze tweede talentherkenningstraining van United Basketball. Alle basketballers (jongens en meisjes) die geboren zijn tussen 2006 en 2014 zijn van harte welkom. 

De trainers van United Basketball zullen deze training verzorgen en bekijken of we voor jou een mooie plek hebben binnen een van onze programma’s. Aansluitend zal er een presentatie worden gehouden voor de basketballers en hun ouders om informatie over de Academy te delen en de vragen te beantwoorden. 

Basketballers die al deelgenomen hebben aan de eerste training hoeven niet opnieuw deel te nemen.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Als je vragen hebt? Mail dan gerust naar meedoen@unitedbasketball.nl, we staan je graag te woord!