Geslaagde United Academy clinic voor meisjes!

Op zondag 12 juni waren we te gast bij Nimma Gemina in Sporthal de Ark van Oost in Nijmegen voor de 2e United Academy clinic voor meisjes van 10 t/m 18 jaar. De clinic stond onder leiding van Batouwe VU16 coach Bart Mol en hij werd bijgestaan door Lisanne de Jonge en Yfke Hoek van Lekdetec.nl en Hein van Teeffelen van B.V. Wyba! Na een warming-up met wisselende coördinatie, dribbel, pass en lay-up oefeningen gingen we in verschillende stations aan de slag met de individuele basketballskills. Na het afsluitende partijtje moesten ook de vaders eraan geloven en meedoen aan een afsluitend spel.

Ook komend seizoen gaat United Basketball weer meerdere keren clinics organiseren voor de basketballers in Gelderland, houd onze website en socials in de gaten, want WE ARE UNITED!