FUNDAMENTAL TRAININGEN

Kom jij jouw skills verbeteren?

We hopen dat jullie allen een mooie start hebben kunnen maken van wederom een prachtig seizoen vol met basketbal. Vanuit onze rol als verbinder en opleider van talent in de regio zouden wij voor de jongste jeugd graag een steentje hieraan willen bijdragen. Het afgelopen jaar zijn we gestart met de zogenoemde stagetraining waarin we de jongste leden van verenigingen uit de regio extra training bieden ter ontwikkeling van de FUNdamentals van iedere deelnemer.

Dit seizoen gaan we deze training wederom aanbieden, maar dan onder de naam Fundamental Training! Doel van deze training is simpel. Jeugd in de regio breder opleiden en zo een bijdrage leveren om het basketballniveau in de regio te vergroten.

Iedere maandag wordt er ’s middags tussen 15:30 en 17:00 uur getraind op FUNdamentals als bewegingsmotoriek, snelheid, wendbaarheid, ballhandling, passing en allerlei andere ontwikkelpunten die voor de ontwikkeling van jeugdspelers van belang zijn. Kun je niet op de maandag, dan is het ook mogelijk op vrijdag van 1600 tot 1730 uur mee te doen. De training vindt plaats in Sportcentrum de Kooi in Bemmel en gericht op spelers met het geboortejaar 2010 of later.

De trainingen lopen door tot 12 juni 2023. Deelname aan de trainingen kost €18,- per 4 weken en spelers mogen het uiteraard gratis 2 weken uitproberen!

Wil je aanmelden of als er vragen zijn mail dan naar: simon@unitedacademy.nl of frans@unitedacademy.nl.