Kijk samen met Paul Vervaeck vooruit naar het nieuwe seizoen!

Na de presentatie van Mack Bruining, Wietze Nossek en Mike Schilder was het hoog tijd om weer eens even bij te praten met onze hoofdcoach Paul Vervaeck. Paul blikt even kort terug op het afgelopen seizoen, maar vooral kijkt hij vooruit naar het nieuwe seizoen. Het team van Yoast United voor seizoen 2022-2023 zal er zeker anders uit komen te zien als vorig jaar. De organisatie en coaching staf werken namelijk verder aan de eigen identiteit en een goede kern van Nederlandse spelers aangevuld met buitenlandse spelers. Coach Vervaeck noemt dat het zeer ongebruikelijk is dat Amerikaanse spelers voor meerdere seizoenen bij dezelfde club blijven, dat betekent dan ook dat we Duane Wilson, Kaleb Warner, Jett Speelman, Nate Britt, Samuel Idowu en Josh Ferguson komend seizoen niet terug gaan zien in De Kooi. Van de Nederlandse spelers is inmiddels bekend dat Bob Berghuis vertrekt naar Aris Leeuwarden, waar hij wordt herenigd met voormalig assistent-coach Vincent van Sliedregt. Nesta Agasi en Jaro Abrams hebben aangegeven ook te kijken naar een vervolgstap buiten Yoast United. Wij wensen ze allemaal natuurlijk veel succes met de vervolgstappen in hun carrière.

Het interview met coach Paul Vervaeck is te bekijken via de video hieronder: