Spencer Levi eerste Amerikaan Yoast United

De eerste buitenlandse nieuwkomer bij Yoast United is gevonden in de 23-jarige Spencer Levi. Spencer komt over van de Universiteit van North Carolina at Pembroke (UNCP) en noteerde goede nummers in de NCAA Division II. Het afgelopen seizoen kwam de center/forward tot een gemiddelde van 15,6 punten, 9 rebounds (waarvan 4,4 aanvallend!!) en 2 blockshots per wedstrijd. Met zijn lengte van 2.03 meter en een gewicht van 100kg brengt hij als big veel inside power mee. 

Levi kijkt uit naar zijn eerste seizoen als professional bij Yoast United: “Ik ben echt enthousiast over mijn nieuwe basketbal hoofdstuk. Voor de eerste keer ga ik als prof overzee spelen. Het contact met Yoast United was vanaf het begin erg leuk en ik kijk er echt naar uit om het team, de coaching staff, het bestuur en alle fans te ontmoeten. Ik zal er alles aan doen om het team te helpen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en de fans trots te maken op ons team!”. 

“Spencer Levi maakte erg indruk tijdens zijn laatste seizoen bij de UNCP Braves. Ik ben er van overtuigd dat het publiek in Bemmel erg gaat genieten van deze speler. Hij is een sterke speler die zijn lichaam goed gebruikt om te rebounden en te dunken. Dat hij scorend belangrijk gaat worden voor onze ploeg is duidelijk, hij scoorde niet alleen 16 punten per wedstrijd, maar deed dat ook nog eens tegen een percentage van 70%.”, zegt coach Paul Vervaeck over de eerste Amerikaan. 

Welcome Spencer!