United Basketball en Double M slaan handen ineen

We zijn enorm trots om een samenwerking te mogen aankondigen met Double M. Double M is een full service marketing- en managementbureau in de wereld van topsport voor bedrijven, merken en topsporters. Met name op het gebied van marketing en sponsoring gaan Double M en United Basketball gebruik maken van elkaars expertise. 

Double M werd begin 2019 opgericht en heeft als doel om het bedrijfsleven en de topsport met elkaar te verbinden. Dit doen ze door het intensief werken voor en met de topsporter. De eerste succesvolle samenwerking van Double M is met de talentvolle bokser Enrico Lacruz, maar daarna volgde er al snel meer sporters. Inmiddels is Double M in bijna iedere bekende Olympsiche sport gevestigd en heeft het diverse partnerships kunnen realiseren tussen de sporters en internationale A-merken. 

“Basketball is een hard groeiende sport en als ik kijk naar de ambitieuze plannen van United Basketball word ik daar enorm enthousiast van. Het is enorm knap wat er in korte tijd is neergezet in Bemmel, verder gebouwd op het succes van de dames van Lekdetec. Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking waarin wij onze kennis en expertise gebruiken om de dromen van het basketball in Gelderland mede waar te maken”, zegt de eigenaar van Double M, Joeri van Thiel. 

Herm Timmermans, bestuurslid United Basketball, ziet veel kansen voor beide partijen in deze samenwerking: “Double M is een jong en hard groeiende organisatie met een groot netwerk aan sporters en bedrijven. Voor ons als jonge topsportorganisatie biedt het enorm veel mogelijkheden om beide netwerken aan elkaar te verbinden en de sport(en) te laten groeien”. Voor meer informatie over Double M bekijk je hun website www.double-m.nl.
Welkom Double M in de United Businessclub!