A NIGHT ON THE COURT

‘A NIGHT ON THE COURT’ BUSINESS EVENT

Een avond vol spektakel, met onder andere een VIP diner op het veld, een kidsclinic en een unieke veiling met Jochem van Gelder als host. Geniet front row van de topwedstrijd tussen Yoast United & Bayer Giants Leverkusen en ontmoet de nieuwe selectie tijdens de meet & greet. Wij kijken er naar uit om samen met jullie de start van het seizoen te vieren!

AANMELDEN KAN HIER 

business terras in De Kooi

WE ARE UNITED. 

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het professionaliseren van topbasketball en de talentenacademie in Gelderland. Eén van de stappen die we hebben gezet is het bundelen van de organisatie van de topsportteams. Onder de vlag van United Basketball kun je vanaf aankomend seizoen genieten van wedstrijden van Yoast United, Lekdetec.nl, Dreamfields Dolphins en de talenten van de United Academy. Deze ontwikkeling zorgt in onze ogen niet alleen meer gave wedstrijden, maar ook een grotere businessclub, meer maatschappelijke impact en een betere verbinding met de achterban.

Kom naar de opening en beleef alle actie van dichtbij

SEIZOENSOPENING IN DE KOOI VOOR JONG & OUD

Zaterdag 24 september aanstaande staat De Kooi geheel in het teken van een verdere kennismaking met United Basketball. De hele dag worden er basketballwedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. Wat je kan verwachten? Een dag vol spektakel, een leuke kidsclinic, een unieke veiling, lekker eten, (internationale) topwedstrijden en een meet & greet met de nieuwe selectie van Yoast United. Wij kijken er naar uit om samen met jullie de start van het seizoen te vieren!

WEDSTRIJDPROGRAMMA

10.00u | United Academy Vrouwen U21 – Jolly Jumpers (Eredivisie)
13.00u | Dreamfields Dolphins – Lokomotief (Promotiedivisie)
16.00u | Lekdetec.nl – TopKip Lions (Womens Basketball League)
20.30u | Yoast United – Bayer Giants Leverkusen (pre-season)

EVENTPROGRAMMA BUSINESS PARTNERS

17.30u | Kidsclinic (8-16 jaar) met spelers van Dreamfields Dolphins 
17.45u | Ontvangst in businesslounge
18.00u | VIP diner op het veld & veiling met unieke items & prijzen (o.a. weekend weg & wedstrijdtenue)
20.30u | Yoast United – Bayer Giants Leverkusen (Duitsland)
22.00u | Meet & Greet selectie Yoast United

Kidsclinic