Kom jij ook naar de Open Dag?

Aanstaande zaterdag is de Kooi ons decor voor de Open Dag van United Basketball. Op 7 september werd de nieuwe topsportorganisatie United Basketball aangekondigd, dit is de kans om kennis te maken met de nieuwe teams en organisatie. Het programma is als volgt:

10:00 United Academy VU21 vs Jolly Jumpers | VU21 Eredivisie

Voor het eerst spelen de VU21 onder de vlag van de United Academy in samenwerking met Batouwe Basketball. Vorige week verloor de ploeg van Dennis van Mierle de seizoenopener uit bij Basketbal Academie Limburg, tijdens de eerste krachtmeting in eigen uit is Jolly Jumpers te gast. Kom jij onze jeugdtalenten aanmoedigen?

13:00 Dreamfields Dolphins vs Lokomotief | Heren Promotiedivisie

De allereerste wedstrijd van het seizoen werd op verzoek van de tegenstander verplaatst, dat betekent dat de seizoenstart daar is voor de Dreamfields Dolphins. En wat voor een seizoenstart, de huidige landskampioen komt direct op bezoek in Bemmel. Het team van Michael Schuurs heeft wat wisselingen doorgemaakt deze zomer en we zijn erg nieuwsgierig naar hoe het nieuwe team zich houdt in deze sterke krachtmeting!

16:00 Lekdetec.nl vs Top Kip Lions | Womens Basketball League

Vorig jaar strande het seizoen tegen Top Kip Lions (toen nog Landslake Lions) in de play-offs. De tegenstander uit Landsmeer is direct een mooie tegenstander om het nieuwe team van Lekdetec.nl te meten. De vaste kern bleef in het team van Jeroen van Vugt, behalve Julia Jorritsma en Aya Darib, en werd aangevuld met een aantal nieuwe (jeugd)speelsters. Het team kende een goede voorbereiding tegen sterke tegenstanders uit België en is klaar voor het nieuwe seizoen in de WBL!

18:00 A NIGHT ON THE COURT | Business Event

United Basketball maakt graag de verbinding met het bedrijfsleven en daarom kan een mooi business event natuurlijk niet ontbreken op onze Open Dag. Een VIP diner op het veld met een veilig onder leiding van Jochem van Gelder, hoe gaaf is dat! Tijdens de veiling worden mooie items geveild en een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Energy4all, onze maatschappelijke partner. Aanmelden is nog steeds mogelijk voor bedrijven en kan via deze link.

20:30 Yoast United – Giants Leverkusen | Oefenwedstrijd

Het toetje van de open dag is natuurlijk de wedstrijd van Yoast United. Het volledig vernieuwde team van coach Paul Vervaeck speelde alleen nog maar oefenwedstrijden in het buitenland of achter gesloten deuren, dit is de eerste kans voor de fans om kennis te maken met de selectie. Tegenstander is er een van formaat, Leverkusen speelt in de ProA in Duitsland en is daar al jaren een stabiele middenmoter. Ben jij erbij om het nieuwe team aan te moedigen?

In verband met het business event zullen we de zaal openen om 19:30. Uiteraard is de horeca van de Kooi de gehele dag geopend.

De gehele dag is gratis toegankelijk en het is niet nodig om een ticket te bestellen voor de wedstrijden, loop gerust binnen en maak kennis met de teams en laten we het nieuwe basketballseizoen met een aantal mooie wedstrijden beginnen. Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in!

WE ARE UNITED!