Inloopspreekuur fysiotherapie voor sporters United Academy

Vanaf komende week zal er op maandagavond in de Kooi een inloopspreekuur zijn voor spelers van de United Academy/Dreamfields Dolphins in geval van blessure(preventie). Dit inloopspreekuur wordt verzorgd door onze partner WeDoCare, die al een aantal seizoenen de medische begeleiding doet van Lekdetec.nl en Yoast United. 

Vanaf aanstaande maandag van 18:30 tot 20:00 uur kan men in de praktijk van WeDoCare in Sportcentrum de Kooi terecht. Zo hebben we alle begeleiding onder één dak en sluit dit mooi aan bij de trainingen van de verschillende teams. 

Het is wel noodzakelijk om jezelf aan te melden via info@wedocare.nl of telefonisch via 0481-769094. 

Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling en danken WeDoCare voor deze mooie samenwerking. 

Wanneer er vragen zijn dan kun je contact opnemen met WeDoCare via bovengenoemde gegevens.