Regiotrainingen United Basketball, meld je snel aan!

Het basketballseizoen is weer volop van start! Hopelijk hebben jullie al heel wat leuke en mooie wedstrijden gespeeld. In navolging van het afgelopen seizoen organiseert United Basketball dit seizoen weer regiotrainingen voor jongens en meisjes. Dit gebeurt op meerdere locaties in samenwerking met verschillende basketballverenigingen.

De eerste regiotraining is in samenwerking met Basketballvereniging Challenge in Beuningen en is voor zowel jongens als meisjes. De trainingen worden verzorgd door trainers/coaches, spelers en speelsters van United Basketball!

Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan jouw technische vaardigheden als basketballer! Dit doe je samen met andere basketballers uit de regio die geboren zijn in de jaren 2008 t/m 2012 (U14 en jonger). Naast het werken aan je technische vaardigheden worden er ook nog wedstrijden gespeeld! Al met al een mooie kans om een aantal uur extra te basketballen en op deze manier jouw skills verder te ontwikkelen!

Waar?

De eerste regiotraining vindt plaats in Beuningen op zondag 30 oktober van 10:00 – 12:00 in Sporthal De Tinnegieter te Beuningen!

Aanmelden?

Geef je dan uiterlijk woensdag 26 oktober op voor de regiotraining door een mail te sturen aan steven@unitedacademy.nl onder vermelding van je naam, geboortedatum, club, contactgegevens van je trainer en het telefoonnummer van je ouder(s)/verzorger(s).

Wij sturen alle deelnemers op vrijdag 28 oktober een mail met de laatste info.

Heb je andere vragen? Gebruik dan ook bovenstaand mailadres! 

Tot dan. Let’s get united!

United Basketball