Kom jij naar onze regiotraining? 

Hey Basketballer!

Een aantal weken geleden organiseerde United Basketball de eerste regiotraining van het seizoen. Met ruim 50 deelnemers werd het bij Challenge in Beuningen een succesvolle training. In navolging hierop organiseert United Basketball binnenkort al weer de volgende regiotraining (voor zowel jongens als meisjes). Dat we doen we in Didam bij basketballvereniging Dedein. Ook deze training wordt verzorgd door trainers/coaches van United Basketball (Yoast United, Lekdetec, Yoast United en United Academy). Tijdens deze training ga je aan de slag met het verbeteren van je fundamentals, spelen we onderlinge wedstrijdjes en gaan we vooral ook veel plezier maken; een mooie gelegenheid om weer een aantal uur extra te trainen om zodoende je individuele vaardigheden te verbeteren. Alle meisjes en jongens uit de regio die geboren zijn na 2008 (U14 en jonger) zijn van harte welkom.

Wanneer: Zondag 11 december van 09:00 – 11:00 uur.

Locatie: sporthal de Muizenberg, Lupinestraat 11 te Didam.

Programma: 09:00 uur ontvangst en vanaf 09:30 uur training.

Wil je meedoen en genieten van een paar extra mooie en leerzame uurtjes basketball, geef je dan uiterlijk woensdag 7 december op voor deze regiotraining door een mail te sturen aan steven@unitedacademy.nl o.v.v. naam, geboortedatum, club, contactgegevens van je trainer en het telefoonnummer ouder/verzorger. Wij sturen alle deelnemers op vrijdag 9 december een mail met de laatste info.

Heb je andere vragen? Gebruik dan ook bovenstaand mailadres!

Tot dan!
United Basketball

Heb jij je al opgegeven voor het United Basketball Shooting Camp?

Mis het niet!

Op vrijdag 30 december organiseren we een Shooting Camp onder leiding van de hoofdcoaches Jeroen van Vugt en Yordi Kathmann. Deze toffe dag vindt plaats in Sportcentrum de Kooi en aansluitend gaan we met zijn allen Yoast United aanmoedigen! Let’s get United!