Lekdetec.nl nodigt alle meisjes uit voor de eerstvolgende regiotraining in Arnhem!

Het basketballseizoen is alweer halverwege en hopelijk hebben jullie al heel wat mooie wedstrijden gespeeld en vol energie om te beginnen aan de tweede helft van het seizoen 2022/2023. Ook in dit nieuwe jaar 2023 organiseert United Basketball weer een aantal regiotrainingen; dit keer speciaal alleen voor meiden. Daarbij zullen een aantal speelsters van Lekdetec.nl aanwezig zijn om jullie te trainen!

Tijdens deze training wordt er gewerkt aan het verbeteren van je fundamentals en er worden wedstrijdjes gespeeld. Een mooie gelegenheid om weer een aantal uur extra te trainen om zodoende je individuele talenten verder te verbeteren. Alle meiden uit de regio die geboren zijn in 2014 t/m 2006 zijn van harte welkom. Deze keer organiseren we de regiotraining samen met Arnhem Eagles in Arnhem. 

Kom jij op zondag 15 januari  2023 je skills verbeteren?
De training duurt van 10.00 – 12.00  (inloop vanaf 09:45 uur) en wordt gehouden in in sporthal Omnibus (de thuishaven van Arnhem Eagles), Pallas Atheneplein 2, 6846 XA Arnhem
.

Wil je meedoen en genieten van een paar extra mooie en leerzame uurtjes basketball, geef je dan uiterlijk op woensdag 11 januari 2023 op voor de regiotraining door een mail te sturen aan steven@unitedacademy.nl o.v.v. naam, geboortedatum, club, contactgegevens van je trainer. Wij sturen alle deelnemers  op vrijdag 13 januari een mail met de laatste info.
 
Heb je andere vragen?
Gebruik dan ook bovenstaand mailadres! 
Tot dan!
United Basketball