Volgende Coach Meet-Up op 12 maart in Wageningen

TOGETHER: Samen maken we de basketballsport beter en groter! 12 maart: United Basketball Coach Meet-Up in Wageningen!

Na een succesvolle eerste editie van ons United Basketball Coach Meet-Up in Nijmegen waarin we 20 coaches mochten verwelkomen, nodigen we jullie graag voor de volgende sessie. Ditmaal zijn we te gast bij Basketballvereniging Pluto in Wageningen. Tijdens United Basketball Coach Meet-Up behandelen we onder deskundige begeleiding actuele topics waar alle trainers/coaches in onze regio mee te maken hebben. Samen hebben we allemaal hetzelfde doel, de sport laten groeien en sporters te laten ontwikkelen binnen hun eigen mogelijkheden. Iets waar United Basketball graag een steentje aan bijdraagt met deze Coach Meet-Ups.

Wat zijn de United Basketball Coach Meet-Ups?

We organiseren voor de trainers/coaches, begeleiders, ouders en bestuurders van jouw club, die wekelijks bezig zijn met het begeleiden van basketballteams, een aantal bijeenkomsten om samen met gelijkgestemden van andere verenigingen uit de regio praktische zaken met elkaar te bespreken en samen aan de slag te gaan op het basketballveld. Een bijeenkomst bij een club bij jou in de buurt waarbij wij veel waardevolle praktijkoefeningen laten zien en deze met elkaar bespreken. Deze oefeningen zijn voor basketballers op ieder niveau en van iedere leeftijd. Maar daarnaast natuurlijk ook vooral ingaan op jullie persoonlijke behoefte en vragen. Doel is om trainers en coaches passende oefenstof aan te bieden: voor elk niveau en naar behoeven makkelijk aan te passen.

Ben jij er deze keer (weer) bij?

De volgende editie van de United Basketball Coach Meet-Up vindt plaats op zondag 12 maart van 10:00 – 12:00 uur bij Pluto in Sporthal de Tarthorst in Wageningen, graag ontvangen we je vanaf 09:30 in de kantine. Naast de sessie gaan we ook graag naast het veld het gesprek aan met bestuurders en/of leden van de Technische Commissie om te bespreken wat we samen kunnen doen om het basketballfundament in onze regio te versterken. Wat hebben daar veel ideeën over en zijn ook heel benieuwd naar jullie plannen en vragen.

Mocht je deze keer niet kunnen, maar wel graag op de hoogte blijven?

Stuur een e-mail naar steven@unitedbasketball.nl en we voegen je toe aan onze mailinglijst. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle verschillende events van United Basketball.

Wil jij of jouw vereniging aanhaken? 

Geef jezelf dan snel op via steven@unitedbasketball.nl en stuur deze mail door naar alle enthousiaste trainers/coaches, begeleiders, ouders of andere bestuurders zodat we van elkaar kunnen leren.

Vragen? Neem dan contact op met bovenstaand mailadres.