Regiotraining 5 maart bij WIK in Velp

Kom jij werken aan je basketballskills bij WIK in Velp?

We maken ons alweer op voor de 4e regiotraining van dit seizoen; na Beuningen, Arnhem en Didam, zijn we op zondag 5 maart te gast bij WIK in Velp (Gelderland). Tijdens deze training ga jij onder begeleiding van de coaches van United Basketball en de trainers van WIK werken aan het verbeteren van je fundamentals om zo jouw team nog beter te kunnen helpen in het winnen van wedstrijden! Al is dat natuurlijk niet het belangrijkste: betere fundamentals maken van jou een betere basketballer en het spelen van basketball wordt er leuker door.

Gaan we dan alleen maar trainen? Nee natuurlijk niet, er is ook ruimte voor veel wedstrijdjes en veel onderling plezier. Kijk maar eens naar deze video van onze regiotraining in Beuningen. Een perfecte kans dus om wat uurtjes extra te trainen. Alle jongens en meisjes van U14 (2008) en jonger zijn van harte welkom!

De praktische informatie:

Datum:        zondag 5 maart 2023

Tijd:                10:00 – 12:00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Locatie:        Sportzaal de Dumpel, Gruttostraat 3, 6883 CN Velp

Wil jij meedoen aan deze regiotraining en een paar uur werken aan je skills? Geef je dan uiterlijk dinsdag 28 februari a.s. op door een mailtje te sturen aan steven@unitedacademy.nl o.v.v. naam, geboortedatum, club, contactgegevens van je trainer en het telefoonnummer ouder/verzorger. Wij sturen alle deelnemers op vrijdag 3 maart een e-mail met de laatste info.

Heb je andere vragen? Gebruik dan ook bovenstaand mailadres!

Heel graag tot dan!