United Basketball Skills Camp Spring-edition

UNITED BASKETBALL SKILLS CAMP | SPRING EDITION

20 & 21 mei – Sportcentrum de Kooi, Bemmel

Na een tof United Basketball Skills Camp in december, waar de focus lag op shooting, zijn we alweer bezig het volgende camp te organiseren: de Spring Edition! Natuurlijk is spring het Engelse woord voor lente, maar tijdens deze editie ligt er focus op alles waarbij je moet SPRINGen. Denk aan lay-ups, schieten, rebounden en nog veel meer. Dus wil jij…

  • een betere basketballer van jezelf maken?
  • twee dagen lang trainen met de leukste andere campers van Nederland?
  • trainen onder begeleiding van ervaren trainers/coaches en spelers/speelsters?
  • twee dagen lang plezier maken in een gezellige en veilige omgeving?

Zorg dan dat je erbij bent!

Het United Basketball Skills Camp is voor basketballers (jongens en meisjes) van 8 tot en met 18 jaar en zal opnieuw geworden geleid door de headcoach Jeroen van Vugt, de hoofdcoach van Lekdetec (Women’s Basketball League en de United Academy U22. Daarnaast is Jeroen de assistent-coach van Yoast United dat speelt in de BNXT-League. De 31-jarige Bosschenaar zal worden geassisteerd door ervaren coaches en spelers/speelsters.

United Basketball Skills Camp?

United Basketball is de topsportorganisatie voor basketball in Gelderland. Binnen United Basketball vallen de teams van de United Academy, Lekdetec.nl, Dreamfields Dolphins (Heren Promotiedivisie) en Yoast United. Daarnaast vinden we het erg belangrijk een bijdrage te leveren aan het verbreden en verbeteren van de basketballsport in het algemeen, maar specifiek in Gelderland. Daarvoor organiseren we diverse activiteiten voor coaches, scheidsrechters, bestuurders en sporters. Het United Basketball Skills Camp is een van deze activiteiten en heeft als doel om basketballers verder te ontwikkelen en dat op een leuke en gezellige manier. Ons doel is om meerdere camps per jaar te organiseren, waar deelnemers graag naar toe (terug)komen om te werken aan hun basketballskills. Als deelnemer van het United Basketball Skills Camp krijg je:

  • 2 dagen vol basketball trainingen (ongeveer 4 uur per dag) onder begeleiding van deskundige trainers en coaches!
  • Een uniek Skills Camp t-shirt
  • Een lunch tussen de trainingen
  • Een hilarische basketballquiz met toffe prijzen
  • Vrijkaartje voor een wedstrijd van Yoast United voor je hele gezin*

* We weten nu nog niet wanneer Yoast United speelt, de wedstrijd wordt op een later moment gecommuniceerd en zou eventueel ook pas in het volgende seizoen kunnen zijn.

Het programma duurt op zaterdag 20 mei van 11:00 – 17:00 uur, op de zondag van 10:00 – 16:00 uur.

Kosten voor deelname bedragen € 120,00. Leden van United Academy en deelnemers van het Shooting Camp in december hebben een kortingscode van €20,- ontvangen in hun mailbox. Geen bericht ontvangen? Stuur een mail naar steven@unitedbasketball.nl.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Schrijf je in via onderstaande link.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Er is plek voor maximaal 80 deelnemers, vol=vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven!
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op via steven@unitedbasketball.nl.

Wij hebben er enorm veel zin in en kijken ernaar uit jullie op 20 en 21 mei in de Kooi te begroeten!