Regiotraining voor meisjes in Wijchen op 2 april

Na een succesvolle editie op 15 januari in Arnhem staat de volgende regiotraining voor meisjes op het programma. Ditmaal doen we het in samenwerking met Wyba in Wijchen. Sportcentrum de Arcus toveren we die ochtend om in de basketballtempel voor het meisjesbasketball. Ben jij er bij?

Tijdens deze training wordt er gewerkt aan het verbeteren van je fundamentals en er worden wedstrijdjes gespeeld. Een mooie gelegenheid om weer een aantal uur extra te trainen om zodoende je individuele talenten verder te verbeteren. Alle meiden uit de regio die geboren zijn in 2014 t/m 2006 zijn van harte welkom.

Kom jij op zondag 2 april je skills verbeteren?
De training duurt van 10.00 – 12.00  (inloop vanaf 09:45 uur) en wordt gehouden in in Sportcentrum de Arcus (Campusbaan, Wijchen).

Wil je meedoen en genieten van een paar extra mooie en leerzame uurtjes basketball, geef je dan uiterlijk op woensdag 29 maart 2023 op voor de regiotraining door een mail te sturen aan steven@unitedacademy.nl o.v.v. naam, geboortedatum, club, contactgegevens van je trainer. Wij sturen alle deelnemers  op vrijdag 31 maart een mail met de laatste info.
 
Heb je andere vragen?
Gebruik dan ook bovenstaand mailadres! 
Tot dan!
United Basketball