Zeven talenten in voorselecties Nederlandse jeugdteams

Aankomende zomer gaan opnieuw verschillende Nederlandse teams ons land vertegenwoordigen op een Europees Kampioenschap. Recent zijn de voorlopige selecties door de bond bekend gemaakt, waarbij de volgende United Basketballers zijn geselecteerd:

Tobias Molenaar & Keeyan Jansen – Nationaal Team Mannen U15

Marko Saveljic – Nationaal Team Mannen U16

Tom Arends – Nationaal Team Mannen U18

Noor Schraven & Lola Driessen – Nationaal Team Vrouwen U16

Ka Rosmalen – Nationaal Team Vrouwen U18

Ook Edney Francisco en Kunle Afolabi, die in het verleden bij de United Academy (voorheen TBG Dragons) hebben gespeeld, zitten in de voorselectie van Nederland Mannen U18. Een mooie prestatie voor onze talenten en onze trainers, ons talent wordt steeds meer zichtbaar in Nederland!