Meisjesbasketballclinic op 3 juni

Onze laatste clinic van seizoen 2022-2023 die we organiseren is in samenwerking met Basketballvereniging Wyba in Wijchen en is bedoeld voor alleen meisjes. Deze training wordt verzorgd door trainers/coaches, spelers en speelsters van United Basketball (Yoast United, Lekdetec en United Academy).

Tijdens de clinic wordt er gewerkt aan het verbeteren van je fundamentals en er worden wedstrijdjes gespeeld; een mooie gelegenheid om weer een aantal uur extra te trainen om zodoende je individuele talenten te verbeteren.

Alle meiden uit de regio die geboren zijn in 2012 t/m 2006 (U18 en jonger) zijn van harte welkom.
Clinic: Zaterdag 3 juni 2023 van 10.00 – 12.00 in sporthal de Arcus, Campuslaan 14 in Wijchen.

Wil je meedoen en genieten van een paar extra mooie en leerzame uurtjes basketball, geef je dan uiterlijk op donderdag 1 juni op voor de clinic door een mail te sturen aan steven@unitedacademy.nl o.v.v. naam, geboortedatum, club, contactgegevens van je trainer en het telefoonnummer ouder/verzorger. Wij sturen alle deelnemers op vrijdag 13 januari een mail met de laatste info. Heb je andere vragen? Gebruik dan ook bovenstaand mailadres! Tot dan!