United Basketball verzorgt clinic op Springcamp Batouwe Basketball

Op zaterdag 17 juni was United Basketball te gast in Wijchen waar het Springcamp van Batouwe Basketball werd gehouden. 60 kinderen van de Bemmelse basketballvereniging beleefde daar een fantastisch driedaags-kamp waar de sterren van United Basketball een clinic van 2 uur verzorgde.

Yoast United spelers Mike Schilder en Bart van Schaik werden bijgestaan door Yfke Hoek, Yordi Kathmann (beide Lekdetec.nl) en Robin Simonis en Olaf Jansen van de Dolphins. Na een warming-up werd de groep gesplitst in 6 stations waar gewerkt werd aan de defense, 1-0, passing, decision making, shooting en werd de snelste tijd geklokt in een Skills Challenge.

Aan het einde werden er partijtjes 3×3 gespeeld en konden er 2 seizoenkaarten worden gewonnen in de Shoot-out. Een fantastische ochtend met veel energie van de deelnemers die, zoals het hoort bij een camp, weinig slaap hadden gehad!

Wil jij ook een clinic van United Basketball op een kamp of evenement van jouw vereniging/school/organisatie? Neem dan contact op met steven@unitedbasketball.nl voor de mogelijkheden.