Andrew Ernster versterkt het commercieel team

Vandaag is de eerste werkdag van de allereerste medewerker binnen United Basketball. Andrew Ernster gaat 16 uur per week het commercieel team versterken en daarin de verbinding maken tussen het Gelderse bedrijfsleven en Eredivisie basketball in Bemmel, niet alleen mannen, maar ook de vrouwen en de jeugd.

Jeroen Naalden (Commercieel Manager) is erg blij met de start van Andrew: “We willen als organisatie verder doorgroeien en een stabiele factor zijn en blijven in de verschillende competities. Daarvoor is het nodig om meer partners aan onze prachtige organisatie te verbinden. Andrew gaat met zijn ervaring en netwerk ons helpen de volgende stap te zetten”.

Andrew is bereikbaar via andrew@unitedbasketball.nl en gaat graag het gesprek aan met potentiële nieuwe partners, maar natuurlijk ook onze gewaarderde huidigde partners.

ANDREW WELKOM BIJ UNITED BASKETBALL!