Jij bent er volgend jaar weer bij, toch?

Ticketprijzen 2023-2024

We maken ons op voor het nieuwe basketballseizoen dat in september van start gaat. Terugkijkend genieten we nog steeds van alle mooie en bijzondere momenten die we in de Kooi hebben beleefd. Dat gaan we natuurlijk doorzetten in het nieuwe seizoen. De teams worden op dit moment samengesteld en we kijken met veel interesse naar het nieuwe seizoen. Een van de mooie ontwikkelingen die we hebben gezien afgelopen seizoen is dat onze fanbase steeds verder groeit, dat willen we graag voortzetten! Daarom ook de titel; jij bent er volgende (weer) bij, toch? Vanaf vandaag is het mogelijk om je seizoenkaart voor het nieuwe seizoen te bemachtigen.

“We hebben besloten om de ticketprijzen niet te verhogen, ondanks dat alles duurder is geworden. Het afgelopen seizoen hebben we eindelijk volledig met publiek kunnen spelen, waarbij we zien dat steeds meer mensen de Kooi weten te vinden. We willen daarin de drempel zo laag mogelijk houden om de wedstrijden te komen bezoeken”, zegt Steven Teunissen, operations manager van United Basketball. 

De ticketprijzen zijn terug te vinden op www.unitedbasketball.nl/tickets.

Sponsor je eigen club

Door het online kopen van kaartjes voor de wedstrijden van United Basketball sponsor je een basketballclub in Gelderland. Tijdens de bestelling kun je aangeven van welke club je lid bent, van je aankoopbedrag gaat er 1 euro naar de club. “De verbinding met de clubs en basketballers in de regio is voor ons erg belangrijk. Dit doen we door verschillende activiteiten en ondersteuning, maar met deze actie dragen we ook financieel bij aan het stimuleren van het basketball in Gelderland”, volgt Teunissen.

Seizoenkaarten 

Voor het nieuwe seizoen is er nog maar één seizoenkaart voor al het basketball in Bemmel, voor zowel de mannen als vrouwen Eredivisie. De kosten voor deze seizoenkaart zijn € 150,-. Voor de jeugd is er een speciale YoungSTAR kaart voor de jeugd tot 16 jaar. Deze variant kost € 25,- en bij bestelling voor 1 september krijgen deze jonge sterren een gratis t-shirt om de teams in aan te moedigen.

Bestellen van een seizoenkaart kan via www.unitedbasketball.nl/tickets

Volgende stap supportersvereniging

Afgelopen seizoen zijn we gestart met de supportersvereniging en hebben daarin een mooie start kunnen maken. Ook voor het nieuwe seizoen willen we de supportersvereniging behouden en verder uitbreiden. Een enthousiast lid gaat vanaf nu de supportersvereniging verder oppakken, namelijk Huub Meijer. 

Vorig jaar maakte Huub kennis met basketball in Bemmel door een vrijkaartje en heeft dat niet meer losgelaten. Hij kocht direct een seizoenkaart en bezocht wekelijks samen met zijn vrouw en neefje de wedstrijden. Ook werden zij lid van de supportersvereniging. Na een aantal gesprekken met Huub werd hij enthousiast om de supportersvereniging verder op te pakken en uit te bouwen met leuke activiteiten. “Basketball is een mooie flitsende sport en het warme gevoel in de Kooi is erg aansprekend. Samen met de andere fans hoop ik te zorgen voor nog meer verbinding met elkaar en de teams van United Basketball. Ik roep alle fans op om zich aan te sluiten”, zegt Meijer. 

Een lidmaatschap kost € 35,- en biedt voordelen zoals 20% korting op een seizoenkaart, een bezoek aan een uitwedstrijd en een leuke clinic van de spelers & speelsters.

Update ticketingsysteem

Ons ticketsysteem heeft een update gehad en wordt meer het platform van United Basketball. Teunissen: “We kunnen hierin meer combinaties gaan maken tussen onze evenementen, zoals bijvoorbeeld onze skills camps, lidmaatschap van de supportersvereniging en de tickets”. Alle persoonsgegevens zijn overgezet, voor gebruik op de website moet je eenmalig een nieuw wachtwoord instellen via Wachtwoord Vergeten

Eerste wedstrijden

De nieuwe basketball competitie begint voor basketballend Nederland op 16 september. Voor de vrouwen spelen hun eerste wedstrijd thuis tegen Startportaal Binnenland op zaterdag 16-9 om 20:00 uur. De heren van Yoast United beginnen de BNXT-League een week later op zondag 24 september om 16:00. De tegenstander is Basketbal Academie Limburg. Het thuiswedstrijden programma is inmiddels bekend en is te vinden in onze ticketshop: https://shop.ticketing.cm.com/unitedbasketball/