Online versmarkt QSTA en United Basketball slaan handen ineen

United Basketball en QSTA, dé online versmarkt voor foodprofessionals, gaan een driejarig partnership aan. QSTA is een B2B Commerce Platform dat met het aanbieden van een breed assortiment producten van een groot aantal partners in het verssegment een unieke service aan foodprofessionals biedt. QSTA is één van de bedrijven van Bieze Food Group ‘BFG’, een groep samenwerkende ondernemingen binnen de foodbranche. 

BFG is al sinds de start van United Basketball als business partner verbonden en voelt zich als Gelders bedrijf dat gezond en lekker eten hoog in het vaandel heeft staan, zeer betrokken bij de doelstellingen en ambities van United Basketball. “De samenwerking met United Basketbal geeft ons geweldige mogelijkheden om QSTA, ons snelgroeiende handelsplatform, verder op de kaart te zetten”, aldus Rian Faaij, Managing Director van QSTA. “De ambitie en aanpak van de organisatie spreekt ons zeer aan en wij zien veel samenwerkingskansen dus wat ons betreft kunnen we niet wachten om samen na de zomer aan de slag te gaan” stelt een breedlachende Faaij.    

Alle teams van United Basketball, met uitzondering van Yoast United, zullen komende seizoenen uitkomen onder de naam QSTA United. Dat zijn alle eredivisieteams bij de jeugd, het promotiedivisie team en het eerste damesteam, uitkomend in de Women’s Basketball League, het hoogste niveau in Nederland. QSTA zal ook zichtbaar zijn op de shirts van Yoast United dat speelt in de BNXT League.

Jurgen van Krevel, CEO van Bieze Food Group: “Vanaf het allereerste moment ben ik enthousiast over wat er in Bemmel allemaal gebeurt. De passie van een groep ambitieuze mensen met een groot hart voor sport en talentontwikkeling spreekt me enorm aan. Als Gelders bedrijf voelen we ons zeer verbonden met deze regio en we vinden het belangrijk dat in woord en daad te laten zien. United Basketball biedt ons een mooi platform om onze missie ‘lekker en gezond eten voor iedereen’ uit te dragen.

Gelderland Gezond
Het partnership tussen QSTA en United Basketball vormt tevens het startpunt van het programma Gelderland Gezond dat als missie heeft om de Gelderse bevolking te inspireren tot gezonder eten, gezonder leven en meer bewegen. Ambitie is om jong en oud daarbij te gaan betrekken met onder andere een programma voor scholen, clinics en tal van andere activiteiten. United Basketball gaat in dat kader op zoek naar meer Gelderse bedrijven die zich willen verbinden aan deze maatschappelijke doelstelling.  

Jeroen Naalden, de commercieel manager van United Basketball, reageert als volgt op het nieuwe partnership: “QSTA en United Basketball vormen een geweldige match. Als betrokken werkgever vindt BFG persoonlijke ontwikkeling en samenwerking erg belangrijk. Dat sluit erg goed aan bij onze visie als basketball organisatie. Bovendien: QSTA voorziet in gezonde voedingsproducten en maaltijden, iets wat wij onze sporters ook graag willen bieden. Wij kijken er enorm naar uit om samen het programma Gelderland Gezond met QSTA en andere partners vorm te gaan geven. Een mooie stap in het professionaliseren en laten groeien van het Gelderse basketball!

QSTA: welcome to the family!