United Basketball Skills Camp | The Autumn Edition – inschrijving geopend!

Ook dit jaar gaat United Basketball weer een aantal camps organiseren voor basketballers uit het hele land! Tijdens de herfstvakantie organiseren we the autumn edition. De bladeren vallen van de boom en het wordt stormachtig weer, een perfect moment om in de Kooi een lekkere dag te basketballen en jezelf te ontwikkelen. Nieuw tijdens deze editie, is dat we twee camps in één organiseren, namelijk een camp voor jongens en eentje voor meisjes tegelijkertijd. Deze editie organiseren we op woensdag 18 oktober. 

Het camp voor jongens is voor basketballers van 8 t/m 18 jaar.
Het camp voor meisjes is voor basketballsters van 10 t/m 20 jaar.

Wat gaan we doen tijdens het Skills Camp:

  • We gaan werken aan jouw skills waardoor jij na de herfstvakantie nóg betere wedstrijden speelt in je eigen team
  • Je gaat nieuwe vrienden maken met basketballers uit het hele land
  • Je gaat twee keer trainen onder begeleiding van ervaren trainers en coaches
  • We maken er een gezellige dag van waar jij met heel veel plezier op terug kijkt
  • Je krijgt een uniek camp t-shirt waarin je lekker kan sporten

DE HOOFDCOACHES

Jeroen van Vugt opnieuw hoofdcoach jongens camp

Voorgaande edities was Jeroen van Vugt al de hoofdcoach van onze camps, maar nu in zijn nieuwe rol kan het natuurlijk niet anders dat hij opnieuw het camp gaat leiden. Jeroen is namelijk dit seizoen de hoofdcoach van Yoast United in de BNXT League. De coach staat bekend om zijn goede oog voor talenten en het ontwikkelen van individuele spelers. Jeroen zal worden bijgestaan door ervaren spelers en jeugdcoaches.

Mark Hooiveld leidt camp voor meisjes

Dit seizoen werd hij aangesteld als coach van QSTA United Dames 1 dat uitkomt in de Womens Basketball League, maar Mark is al jaren actief in het landelijke vrouwenbasketball. De energieke coach zal met veel fanatisme jou helpen om je skills te verbeteren en staat er om bekend een veilige en gezellige sfeer te maken voor de optimale prestaties. Mark zal tijdens het camp worden geassisteerd door René van der Wielen (ex-bondscoach) en Steven Teunissen (coach VU21 Eredivisie, United Basketball). 

United Basketball Skills Camp?

United Basketball is de topsportorganisatie voor basketball in Gelderland, waarin verschillende topsportteams actief zijn in de landelijke competities. Daarnaast vinden we het erg belangrijk een bijdrage te leveren aan het verbreden en verbeteren van de basketballsport in het algemeen, maar specifiek in Gelderland. Daarvoor organiseren we diverse activiteiten voor coaches, scheidsrechters, bestuurders en sporters. Het United Basketball Skills Camp is een van deze activiteiten en heeft als doel om basketballers verder te ontwikkelen en dat op een leuke en gezellige manier. Ons doel is om meerdere camps per jaar te organiseren, waar deelnemers graag naar toe (terug)komen om te werken aan hun basketballskills. 

KOSTEN

De kosten voor deelname aan de Autumn edition zijn € 75,-.
Heb je al eerder deelgenomen of ben je lid van United Basketball? Dan krijg je € 15,- korting op je inschrijving. 

Alle deelnemers aan het skills camp krijgen een uitnodiging voor het hele gezin voor een wedstrijd van Yoast United. 

Inschrijven kan via deze link. 

Heb je vragen? Mail dan naar steven@unitedbasketball.nl

Wij kijken er naar uit om je daar te zien!