QSTA United Basketball Skills Camp

New Year Edition – samen knallen we het nieuwe jaar in!

Beste basketballer,

  • Wil jij jouw skills verbeteren?
  • Wil jij een geweldige dag beleven samen met andere basketballers?
  • Wil jij tips en trucs aangereikt krijgen van gerenommeerde trainers/coaches/spelers?
  • Wil je lekker en gezond eten en drinken?
  • En wil je die dag ook nog ’s afsluiten door samen met je familie te genieten van de wedstrijd van Yoast United tegen Donar incl. een Meet & Greet met de spelers?

Kom dan naar de nieuwjaarseditie van het Skills Camp van QSTA United Basketball!

Wanneer
zaterdag 6 januari 2024

Hoe laat
11.00 – 18.00 uur (inclusief gezonde lunch, fruit, 2x drinken) – met aansluitend sportmaaltijd en wedstrijd Yoast United tegen Donar (20:00 uur)

Waar
Sportcentrum De Kooi – Bemmel (tussen Arnhem en Nijmegen)

Voor wie
jongens en meiden van 8 t/m 18 jaar

Wat en wie mag je verwachten?

De nadruk ligt deze dag op het verbeteren van aanvallende vaardigheden van de deelnemers. Focus daarbij ligt op FUNdamentals. Samenwerken, plezier maken en spelen en trainen in een veilig sportklimaat zijn belangrijke uitgangspunten voor deze dag. Natuurlijk worden er ook wedstrijden gespeeld en zijn er leuke prijzen te verdienen.

Het camp wordt geleid door Mark Hooiveld, hoofdcoach van QSTA United Dames 1. Hij neemt ook international Lisanne de Jonge mee. Tijdens het camp geeft Lisanne tips over het spelen als atletische forward en alles wat daarbij nodig is. We verwachten in de komende periode nog meer coaches te presenteren die voor jou er een onvergetelijke dag van maken.

Deelnamekosten

De deelnamekosten bedragen € 80,-. Daarbij is inbegrepen een United Basketball Shooting Camp T-shirt, lunch, fruit, 2x drinken & diner en een bezoek aan de wedstrijd van Yoast United tegen Donar Groningen voor het hele gezin.. Wanneer je geen gebruik maakt van het diner en bezoek aan de wedstrijd van Yoast United zijn de kosten € 70,- Ook als je eerder hebt meegedaan aan een van onze Camps of als je speelt bij QSTA United Academy betaal je dat bedrag.

Inschrijven kan via deze link tot uiterlijk 20 december a.s.

Je ontvangt na inschrijving van ons systeem een e-mail met daarin het ticket voor het camp. Later per mail volgt meer informatie en de tickets voor de wedstrijd van Yoast United.

Er is plek voor maximaal 80 deelnemers. Deelname op volgorde van ontvangen betaling en op basis van ‘vol is vol’.

Voor vragen kun je ons een mail sturen op meedoen@unitedbasketball.nl

Wij hebben er hartstikke veel zin in en kijken uit naar jouw komst. We gaan er samen een gave en leerzame dag van maken!

Team QSTA United Basketball