Regiotraining voor meiden: 10 december 10:00 tot 12:00 uur in Cuijk

Hé meiden! Komen jullie werken aan jullie basketballskills bij Gennep Cougars?

We maken ons op voor de volgende regiotraining van dit seizoen. Op zondag 10 december a.s. zijn we te gast in Cuijk. Samen met basketballvereniging Gennep Cougars – ze bestaan binnenkort 40 jaar en ze timmeren hard aan de weg met meidenbasketball – organiseren we dan een superleuke regiotraining speciaal voor meiden. Bij de Cougars zijn wekelijks een hoop enthousiaste jonge dames te vinden die werken aan hun fundamentals en we vinden het daarom erg leuk dat we samen met hen aan de slag gaan tijdens deze regiotraining.

Je gaat onder begeleiding van coaches en speelsters van D1 van QSTA United Basketball (o.a. René van de Wielen, Brechte Norel, Catie Joosten, Saskia de Wit en Rinske Scholten) en de trainers van Gennep Cougars werken aan het verbeteren van je fundamentals om zo jouw team nog beter te kunnen helpen in het winnen van wedstrijden!

Naast fanatiek trainen gaan we ook allerlei wedstrijdjes spelen en vooral: heel veel plezier maken samen!

Alle meiden geboren in de jaren 2006 t/m 2015 zijn van harte welkom!

De praktische informatie:

Datum: zondag 10 december 2023
Tijd: 10:00 – 12:00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)
Locatie: Laco Sportcentrum, Sint Annastraat 1 in Cuijk

Wil jij meedoen aan deze regiotraining? Geef je dan uiterlijk dinsdag 5 december a.s. op door een mailtje te sturen aan meedoen@unitedacademy.nl o.v.v. naam, geboortedatum, club, contactgegevens van je trainer en het telefoonnummer ouder/verzorger. Wij sturen alle deelnemers op donderdag 7 december een e-mail met de laatste info.

Heb je andere vragen? Gebruik dan ook bovenstaand mailadres!

Heel graag tot dan!

Team United Basketball