United Basketball clinic in Nijmegen op 25 februari

Kom jij jouw basketballskills ontwikkelen onder begeleiding van trainers en spelers van Yoast United, QSTA United & United Academy? 

Op 25 februari nodigen Yoast United (mannen), QSTA United (vrouwen) en basketballvereniging Nimma Gemina alle basketballers in de regio uit voor een leuke clinic. Deze clinic heeft als thema individual en team offense , waarbij we aan alle fundamentals gaan werken die je nodig hebt om 1-tegen-1, 2-tegen-2 en 3-tegen-3 de basket aan te vallen. Handig als je bijvoorbeeld van plan bent om komende zomer deel te gaan nemen aan de 3×3 toernooien, maar ook heel goed toepasbaar in het reguliere 5×5 basketball. Tijdens de clinic leer je niet alleen de fundamentals, maar speel je ook wedstrijden volgens de officiële 3×3 regels. 

De coaches en spelers van United Basketball hebben er super veel zin in om er samen met jou een gave clinic van te gaan maken. En wat mooi dat de zo snel groeiende vereniging Nimma Gemina onze samenwerkingspartner is tijdens dit event! Deze clinic wordt georganiseerd in de Ark van Oost (Cipresstraat 154) te Nijmegen. De tijden zijn als volgt:

13:00 – 14:30 voor jongens en meisjes geboren tussen 2011 en 2014
13:00 – 14:30 voor meisjes geboren tussen 2010 en 2003
14:45 – 16:15 voor jongens geboren tussen 2010 en 2003

Opgeven kan via onderstaande link: 

GEEF JE OP VOOR DE CLINIC

Let op: er zijn maximaal 60 plekken per groep beschikbaar, dus wacht niet te lang en geef je snel op! Deelname is gratis.

Vragen? Stuur een e-mail naar meedoen@unitedbasketball.nl.